Webcam vrouwen op Cam Sex Start
Live Webcam Sex

Italiaanse tiener laat zich voor de webcam neuken

54
Share
Copy the link

Italiaanse tiener laat zich neuken

 

“Doe niet zo bangig”, zei Lola tegen haar vriendje. De Italiaanse tiener had uitgelegd dat het een goed plan was om voor de webcam te neuken. Ze raakte opgewonden van het idee dat er oudere mannen naar haar aan het kijken waren, terwijl ze geneukt werd. Dat er ook nog een aardige aanvulling op haar bankrekening aan vast zat was alleen maar meegenomen.

 

“Maar worden we dan niet herkend op straat o.i.d.”, vroeg haar vriend, die het allemaal niet zo zag zitten.

 

“Natuurlijk niet”, zei Lola, die ondertussen al een nat kutje had gekregen van de opgekropte seksuele spanning. Het liefst had de tiener haar vriend ter plekke uitgekleed en hem klaar gepijpt. Misschien niet eens zo’n gek plan, want dan was hij zo geil dat hij alles goed vond. Dat was echter niet de oplossing, want dan zou hij naderhand waarschijnlijk niet zo blij zijn en ze wilde niet de kans lopen dat ze hem kwijtraakte.

 

“Denk je nu echt dat een man op straat iets tegen ons gaat zeggen”, zei ze met een glimlach en deed vervolgens de ontmoeting na: “heee, ken ik jullie niet van de webcamsex. Ik vond jullie fantastisch verleden week.”

Vriend laat zich ompraten

 

“Dat gaat niet gebeuren en jij hebt net zo goed als ik schijt aan de mensen die er wat van moeten vinden. Als we het een beetje goed doen, dan kunnen we onze hele studie ermee betalen.”

 

Ze zag dat haar vriend langzaam aan het omturnen was en uiteindelijk besloot hij om mee te doen en zijn vriendin goed te neuken, met publiek erbij. Extra geld was altijd meegenomen.

 

Lola was dolblij en ze had gelijk op haar webcampagina gezet dat ze die avond live geneukt zou worden en binnen zeer korte tijd waren alle virtuele plekken bezet en hoorde ze de kassa al rinkelen.

 

“Mooi, dan wordt het nu tijd dat ik je eindelijk ga pijpen“, zei de Italiaanse tiener met een geil stemmetje, “dat heb je wel verdiend.”

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *