Webcam vrouwen op Cam Sex Start
Chatexpress, geile webcam sex
Live Webcam Sex

Bevriend stel heeft ons zien neuken, ze willen ook sex

10
Share
Copy the link

Bevriend stel heeft ons zien neuken

Peter en Ingrid zijn een bevriend stel, waar we al jaren mee omgaan. We hebben het vaak over sex en neuken met ze en het woord partnerruil is al meerdere malen gevallen. We besloten om die fantasie uit te laten komen, toen we een hotel hadden genomen om erotisch van elkaar te genieten en hopelijk ook van Peter en Ingrid. We hadden een laptop en webcam meegenomen en die op het hotelbed gericht.

Livestream, pijpen en neuken

Nadat we de beste opstelling hadden gevonden en alles getest hadden, hebben we hun een linkje gestuurd met de livestream, zodat ze goed konden zien hoe we sex hadden. Nog geen vijf minuten later ging de telefoon van mijn vriend. Het was Peter die vroeg of ze konden kijken hoe we aan het neuken waren. Niet de partnerruil die we in gedachten hadden, maar het was een begin. Tien minuten later stonden ze in onze hotelkamer en was Ingrid snel op haar knieën gegaan om Peter te kunnen pijpen.

Stel komt kijken om ons te zien neuken

Klaarkomen in mijn mond

We zagen dat ze zeer opgewonden waren, maar geen aanstalten maakten om mee te gaan doen. We besloten om ze niet te gaan pushen, want het was op zich al opwindend genoeg hoe Peter naar ons aan het kijken was, terwijl wij aan het neuken waren. Uiteindelijk spoot hij de mond van Ingrid vol en stopte mijn vriend zijn pik in mijn mond en spoot hij ook mijn mond vol.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *