Webcam Sex met Rijpe Vrouwen
Live Webcam Sex

Stiefzoon komt klaar in het onderbroekje van zijn stiefmoeder

55
Share
Copy the link

Stiefzoon, aftrekken voor de webcam

Cory Chase schrikt nogal als ze haar stiefzoon halfnaakt op een stoel ziet zitten in de huiskamer. Hij zit precies zo dat de webcam van zijn laptop alles opneemt en streamt. Sinds hij het webcammen ontdekt heeft, zit hij minimaal drie keer per week achter de camera, als zijn stiefmoeder er niet is. Een beetje extra geld verdienen kan nooit kwaad en hij vond het een geil idee dat vrouwen naar hem keken terwijl ze zichzelf aan het masturberen was.

Dit keer dacht hij echter ook dat ze pas laat thuis zou komen, maar ze had onverwacht een middag vrij genomen, zodat goed te zien kreeg waar haar stiefzoon mee bezig was.

Behulpzame stiefmoeder

Steef, de stiefzoon, was ondertussen heel er blij dat hij na zijn laatste klant van die middag, de connectie had uitgeschakeld. Zijn stiefmoeder, een hele lieve vrouw, kon hij wel handelen. Hij wist haar dan ook snel te overtuigen dat de urgentie om te masturberen zo groot was, dat hij niet eens meer de moeite had genomen om naar zijn slaapkamer te gaan. Het moedergevoel en zorgzame kwam direct bovendrijven bij de mooie stiefmoeder. Ze kwam met een voorstel dat hij moeilijk kon weigeren:

“als je af en toe nog steeds zoveel last hebt van je hormonen, kom dan naar mij toe, dan zal ik je helpen”, had ze gezegd.

“Euhhh…. hoe bedoel je mij helpen?”

“Nou”, zei de mooie stiefmoeder tegen haar stiefzoon, “een beetje als dit.”

Ze was nog niet uitgesproken of ze had de dikke penis van haar stiefzoon in haar handen en begon hem af te trekken.

Stiefzoon over zijn stiefmoeder fantasieën

“Ik hoop dat ik hiermee één van je fantasieën laat uitkomen”, zei zijn stiefmoeder met een grote glimlach op haar gezicht. “Ik heb wel eens aan je kamerdeur geluisterd als je jezelf aan het aftrekken was. Je riep mijn naam een paar keer uit en vrij hard toen je klaarkwam. Ik heb dus het vermoeden dat ik zo af en toe in je seksfantasieën zit.”

“Euhhh…”, begon Steef weer, want hij wist niet precies hoe hij moest antwoorden en besloot om eerlijk te zijn:

“Je hebt gelijk. Ik droom zelfs af en toe van je, dat je me gaat pijpen en ik je daarna mag gaan neuken. Ik heb je zelfs al een paar keer in je lekkere kontje geneukt.”

Die eerlijkheid zorgde voor rode blosjes op de wangen van zijn stiefmoeder die hem ietsje sneller was gaan aftrekken. Wat doe ik dan in die fantasieën van je?

“Je komt zonder kloppen mijn kamer inlopen”, zei Steef, die het best geil vond om zijn fantasieën met zijn stiefmoeder te delen. “Ik heb mijn ogen dicht omdat ik aan het masturberen ben en roep je naam als ik hard klaarkom. Als ik je dan zie, dan schrik ik me een ongeluk en begin me te verontschuldigen. Jij zegt dat het normaal is dat jongemannen van mijn leeftijd dit doen en komt naast me op bed zitten.”

Steef stopte even met praten en keek in de ogen van Cory, waar passie en opwinding uit straalden. Hij had het idee dat ze op dat moment hard aan het nadenken was op ze op haar knieën zou gaan en hem zou gaan pijpen.

Ze wist zich echter haar zelfbeheersing tegen te houden en bleef hem aftrekken.

“Wat doe ik daarna, lieverd van me”, zei zijn schoonmoeder en Steef hoorde de opwinding in haar stem.

Hij verteld zijn fantasieën tegen haar

Hij ging daarom ook verder, want hij wilde dolgraag zien waar het schip zou stranden. “Dan zeg je dat je me wil helpen, net als nu, en ga je mijn pik schoonlikken. Ik blijf een keiharde pik houden en het volgende moment besluit je om me te neuken. Je trekt je korte rokje omhoog en je onderbroek naar beneden en je laat je over mijn grote penis zakken. Vervolgens begin je me te berijden en al snel hebben we hetzelfde neuktempo gevonden. Dan kom je hard klaar en laat je jezelf weer van mijn pik glijden. Dan zeg je dat je mij niet aan mijn lot overlaat en dat ik moet gaan staan. Je gaat voor me op je knieën zitten en pijpt me net zolang totdat ik in je mond klaarkom. Je slikt alles door en zegt dat als ik weer wil masturberen ik naar jou toe moet komen, dan help jij me van de erotische spanning af.”

“Oh”, zei Cary, “een beetje dus wat ik nu ook aan het doen ben, alleen hou ik het nu bij aftrekken. Ik zeg nu, omdat ik er nog steeds niet aan toe ben om volledige sex met je te hebben, ondanks dat ik heel graag die lekkere pik van je in mijn mond wil hebben. Heeft iets met een raar schuldgevoel te maken en dat stiefmoeders geen sex horen te hebben met hun stiefzoon.”

“Nou”, zei Steef, “dat zou ik helemaal niet erg vinden en ik zou nog steeds evenveel van je houden na de sex”

“Blijf jij nog maar even lekkere fantaseren mannetje”, zei zijn stiefmoeder lachend. “Je weet het echter nooit, misschien dat ik de volgende keer als je aan het masturberen bent, niet aan de deur blijf luisteren, maar gewoon binnen kom lopen.”

Het idee alleen al dat zijn stiefmoeder aan het overwegen was om sex met hem te hebben, zorgde ervoor dat hij snel op het punt van klaarkomen stond. Hij begon te kreunen en Cory had gelijk door dat het niet meer lang zou gaan duren. Ze stopte met aftrekken en stond op en gebaarde dat haar stiefzoon dat ook moest doen.

Hij komt klaar in haar onderbroekje

Ze ging voor hem staan en gaf hem een fantastisch uitzicht in haar diepe decolleté. Ze had al eerder een paar knoopjes van haar blouse losgemaakt, want ze wist dat haar stiefzoon geilde op haar grote tieten. Daarna deed ze met één hand de voorkant van haar onderbroekje naar voren en begon weer met aftrekken. Ze richtte de eikel van Steef zijn pik op de opening die was ontstaan en haar stiefzoon begreep gelijk wat ze wilde doen.

Hij had er wel eens over gelezen dat sommige vrouwen er heel geil van worden als ze met sperma in hun onderbroekje rondlopen. Hij had nooit verwacht dat zijn stiefmoeder één van die vrouwen zou zijn en hij wist gelijk dat hij die avond Cory zou gaan neuken. Als ze de rest van de middag met een gevuld onderbroekje rondliep, dan wist hij nu al dat ze aan het begin van de avond niet meer te houden was.

Steef hoefde zich in ieder geval niet druk te maken of zijn vader thuis zou komen en de pret kon verpesten. Die was alweer een paar weken voor zaken op pad en zou pas ten vroegste aan het einde van de maand terugkomen.

Cory dacht aan hetzelfde en ook zij wist dat er die avond geneukt ging worden. Ze moest nu al haar uiterste best doen om niet aan de verleiding toe te geven, door het zaad in haar onderbroekje wist ze dat ze als was in de handen van haar stiefzoon zou zijn.

“Eerst maar eens zorgen dat hij klaarkomt”, dacht ze bij zichzelf en ze concentreerde zich weer op het aftrekken. Ze hoefde nog maar een paar keer te trekken en haar potente stiefzoon begon zijn zaad te spuiten. De geile stiefmoeder zorgde ervoor dat zijn hele lading in haar onderbroekje terechtkwam en stond op.

Ze draaide zich om en wilde weglopen, maar ze bedacht zich en zei:

“Je weet het, hé”, zei ze op een dominant toontje, “als je aandrang hebt, kom je naar mij toe.”

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *