Webcam vrouwen op Cam Sex Start
Donkere Vrouwen Sexy Camsex

Neukmachine blijkt een goede investering te zijn voor camgirl

8
Share
Copy the link

Neukmachine is een goede investering

 

Leontien was blij dat ze het geld dat ze met haar webcamsex had verdiend, gelijk geïnvesteerd had. De mooie roodharige vrouw had een neukmachine op de kop getikt, die ze kon gebruiken tijdens haar webcamsex sessies. Ze had hem één keer uitgeprobeerd en ze wist niet wat haar overkwam. Ze was nogal van het squirten en de neukmachine zorgde ervoor dat ze twee keer keihard klaarkwam. De roodharige camsex vrouw spoot het eruit bij haar eerste orgasme.

Ze krijgt meerdere orgasmes

 

Nadat ze voor een tweede keer was klaargekomen, werd haar kutje te gevoelig en besloot ze om te stoppen. Nadat ze de neukmachine met haar afstandsbediening had uitgezet, nam ze een lekker bad om te relaxen en daarna deed ze een dutje om de batterijen weer op te laden. Die waren zeker opgeladen, want ze werd wakker en dacht gelijk aan de twee heerlijke orgasmes die ze had gehad. Ze wist dat ze het neukapparaat nog een keer ging testen, want ze wilde minimaal drie keer klaar kunnen komen, zonder dat haar kutje te gevoelig werd.

 

Als ze het voor de webcam deed, dan zou ze af en toe die pik eruit laten glijden. Dan kon ze zich omdraaien, zodat de kijkers konden genieten van haar grote borsten. Ze stond bekend als een PAWG, Phat Ass White Girl, en daar maakte ze gretig gebruik van. Als ze er weer klaar voor was, dan deed ze haar kontje in de lucht en liet ze de grote dildo van de neukmachine in haar kletsnatte kutje glijden. Op die manier kon ze het erg lang volhouden en hoe langer ze haar kijkers kon bekoren, hoe meer geld ze zou verdienen.

 

Dat had ze al uitgedacht na de eerste testronde, maar ze wilde weten hoe lang ze het uit kon houden als het apparaat haar constant aan het neuken was. Dit keer kwam ze tot drie orgasmes door met de snelheid van de neukmachine te spelen. Af en toe zette ze hem op standje: “hard neuken” en als het te gevoelig werd, dan ging het apparaat terug naar: “slow sex”. Ze had weer een dutje nodig om er weer helemaal bij te zijn, want de drie orgasmes hadden haar een heleboel energie gekost.

Neukmachine brengt geld op

 

Die avond zette ze de neukmachine voor het eerst in voor de betalende klanten en al snel had ze een aardig publiek opgebouwd. Het sexapparaat had zich binnen één webcamsessie terugverdiend en ze zag dat er alweer een nieuwe groep klanten in de digitale rij stonden om haar te bewonderen. Die avond verdiende ze meer geld dan ooit tevoren en aangezien ze nogal zakelijk aangelegd was, investeerde ze een gedeelte van het geld in een andere neukmachine. Die was nog geavanceerder en zag er totaal anders uit dan de andere die ze had gekocht. Op die manier had ze afwisseling voor haar bestaande en terugkerende klanten en voor zichzelf was het ook een aangenaam apparaat.

Double Penetration? Geen probleem

 

Er zaten namelijk een heleboel hulpstukken bij, waardoor ze een aantal nieuwe mogelijkheden had. De knappe roodharige PAWG had één keer een trio gehad met twee mannen, waarvan er eentje zijn grote pik in haar kutje had gedaan en de andere in haar kont. Het was een intense sexuele belevenis, die ze nooit meer was vergeten. Na het doorspitten van de handleiding van het apparaat kwam ze erachter dat ze er, zonder dat er een man aan te pas kwam, een DP kon regelen. Er was een opzetstuk voor anale sex bij, die tegelijkertijd met de dildo gebruikt kon worden.

 

Ze haalde haar record van vier orgasmes met gemak, want het voelde dusdanig intens dat ze een anaal orgasme kreeg even nadat ze op de normale manier was klaargekomen. Ze kon niet wachten op de reacties van haar klanten en het liep dusdanig goed dat de roodharige camgirl binnen de kortste keren een uitgebreide verzameling neukmachines bij elkaar had verdiend. Leontien moest zelfs gaan uitkijken naar een groter huis om alles in kwijt te kunnen.

 

Die had ze snel gevonden en vanaf dat moment ging ze elke avond fluitend naar haar werk toe, de drie slaapkamers op de bovenste verdieping die waren uitgebouwd tot één grote slaapkamer. Ze had zelfs al een tijdje geen relatie meer gehad, want ze zag het nut van een man in haar leven niet echt in. Ze kon doen en laten wat ze wilde en ze werd toch regelmatig geneukt. Echt veel beter zou het niet worden.

Nieuwe vriendin doet ook mee

 

Of misschien toch wel? Ze had besloten om te kijken hoe het zou zijn om sex met een vrouw te hebben. De roodharige schoonheid had altijd al gedacht dat ze een biseksuele kant had en dat bleek helemaal juist te zijn. Ze had een knappe vriendin aan de haak geslagen, waar ze wel een relatie mee wilde hebben. Een vriendin die haar steunde in haar werkzaamheden en na verloopt van tijd gewoon meedeed. Het bleek beter te verdienen dan haar dure baan bij een bank en, ze was net als Leontien, verslaafd geraakt aan neukmachines.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *