Webcam Sex met Rijpe Vrouwen
Chatexpress, geile webcam sex
Donkere Vrouwen Sexy Camsex

POV Webcamsex, zijn stiefzus neuken en een facial geven

13
Share
Copy the link

Webcamsex, stiefzus neuken

 

Hij heeft een dealtje met zijn stiefzus gemaakt, die geilt op sex en geld verdienen. Ze is helemaal blij als ze die twee kan combineren, vandaar dat hij met het idee van webcamsex kwam. Zijn grote pik en haar knappe uiterlijk zou hun meer dan genoeg geld op moeten leveren. De twee zijn vroeg uit huis vertrokken omdat hun ouders er toch nooit voor ze waren en zijn samen in een leuk appartement terechtgekomen. Aangezien ze allebei nog studeren en al een bijbaan hebben om de rekeningen te kunnen betalen, vinden ze het helemaal niet erg om met webcamsex extra geld te verdienen. Wat hun vriendengroep of familie er van vindt, als ze erachter komen, boeit ze niets.

 

Ze zijn voorzichtig begonnen met een beetje masturberen en pijpen, maar al snel kregen ze een vast groep kijkers die speciaal voor hen kwam. Die hadden er geld voorover als ze verder zouden gaan en elkaar neuken, het bleek dat het stiefbroer met stiefzus neuken voor nogal wat opwinding zorgde. Daar maakten ze dankbaar gebruik van en al na een maandje of drie konden ze hun andere bijbaantjes vaarwel zeggen omdat ze meer dan genoeg verdienden met de webcamsex. De twee hadden ondertussen ook een relatie gekregen, want het was niet dat ze aan incest deden of iets dergelijks. Dat bleek de sex alleen maar ten goede te komen, want ze moesten creatief zijn om hun betalende kijkers tevreden te houden.

 

Anale sex stond hoog op het lijstje, maar daar moest zijn stiefzus eerst aan wennen. Het was niet dat ze een klein pikkie in haar lekker kontje kreeg. Ze was wel ondertussen een stuk verder met het deepthroaten van zijn grote pik en het zou niet lang meer duren voordat ze die tot aan zijn ballen in haar mond kreeg.

Voor de eerste keer POV webcamsex

 

Dit was voor de eerste keer dat ze aan POV webcamsex deden en dat bleek uitzonderlijk in de smaak te vallen. Ze hadden een mail gestuurd naar hun vaste kijkers, waarvan een heleboel direct inlogde om live mee te kunnen genieten. De stiefbroer keek af en toe opzij naar zijn laptop en zag dat het merendeel van de reacties lovend waren en dat begon al toen hij het kutje van zijn stiefzus met een grote vibrator aan het bewerken was. Hij zorgde ervoor dat ze op het puntje van klaarkomen kwam, door een paar vingers in haar kutje te stoppen en met de vibrator haar clitoris te verwennen.

Geile stiefzus is het aan het pijpen

 

Daarna was hij aan de beurt en lag op zijn rug, terwijl zijn geile stiefzus hem aan het pijpen was. Elke keer weer verbaasde hij zich over de motivatie van zijn stiefzus, want ze deed haar uiterste best om zijn pik helemaal in haar mond te krijgen en het zou haar snel gaan lukken. Dan was zij de eerste vrouw, want zijn ex-vriendinnen moesten er niet aan denken om zijn pik helemaal in hun mond te hebben, laat staan in hun kontje. Annelies, zijn stiefzus, stond echt voor alles open, zolang het geen zware bdsm of sm was. Daar moest ze niets van hebben, hij ook niet, dus dat kwam goed uit.

Een Reverse Cowgirl en hard klaarkomen

 

Nadat ze hem keihard gepijpt had, liet ze zich over zijn pik zakken en deed een Reverse Cowgirl. Dat was voor hem een heerlijk gezicht, want hij kon naar haar lekkere kontje kijken, terwijl ze hem aan het neuken was. Hij kneep af en toe in haar billen en dat vond ze heerlijk, want ze hield wel van harde sex. Hij wist dat ze bijna ging klaarkomen, dus duwde hij haar van zijn pik af en zei dat ze op haar rug moest gaan liggen. Hij stootte in één keer zijn grote penis diep in haar kletsnatte kutje en begon haar hard te neuken. Na een paar stoten kwam ze al klaar en hij voelde hoe haar kutje zich strak om zijn pik trok en ze een beetje begon te schokken met haar onderlichaam.

Kijkers gaan voor de facial optie

 

Zelf voelde hij ook zijn zaad opkomen en hij deed waar de kijkers live om gevraagd hadden. Ze hadden gekozen voor de facial optie en dat was precies wat ze zou gaan krijgen. Net voordat hij klaarkwam, haalde hij zijn pik uit haar kutje en Annelies wist gelijk wat ze moest doen. De geile stiefzus ging op haar knieën voor hem zitten en na een paar rukken spoot hij zijn zaad op het knappe gezicht van zijn onverwachte nieuwe vriendin.

 

Nadat ze uitgelogd waren, namen ze even de tijd om bij te komen en keken vervolgens naar de statistieken. Er was een aardige hoeveelheid geld bijgekomen, zodat ze zich over de rekeningen en de huur niet meer druk hoefden te maken en dat was nog maar het begin van de maand.

 

“Wat denk je ervan lieve stiefbroer”, vroeg Annelies, “zullen we zo maar gelijk beginnen met oefenen voor de anale sex. We hebben drie dagen de tijd voordat we nog een show gaan geven en dat moet meer dan genoeg zijn. Ik denk dat onze rekening er dan nog een stuk beter uitziet.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *