Webcam Sex met Rijpe Vrouwen
Donkere Vrouwen Sexy Camsex

Accountant heeft webcamsex met één van zijn vrouwelijke klanten

15
Share
Copy the link

Knappe blondine is dolblij met haar accountant

 

“Ik zal eerlijk zijn”, begon haar accountant en Marjolein wist gelijk dat wat ze te horen zou krijgen niet fijn zou zijn.

 

“Je hebt bijna niets meer over van de erfenis van je Opa. Alles is uitgegeven aan je bedrijf en aan iets teveel goede doelen. Een mooi streven, maar je bedrijf loopt nog niet goed genoeg om van rond te komen.”

 

Marjolein stond het huilen nader dan het lachen, maar leefde weer helemaal op toen Harry met beter nieuws kwam.

 

“Gelukkig had je opa een vooruitziende blik en heb ik een gedeelte van de erfenis, waar je geen weet van hebt, belegd en dat potje staat er een stuk beter voor. In het kort gezegd heb je meer geld dan wat je aan erfenis gekregen heb.”

 

De knappe blondine sprong op en liep naar haar accountant toe en ging op z’n schoot zitten. Het was een vriend van haar opa geweest en ze was blij dat hij het beste met haar voorhad.

Jonge vrouw wil sex met de oudere man

 

“Ik zou je wel kunnen zoenen”, zei Marjolein en voegde daad bij woord. Ze viel op oudere mannen en Harry de accountant paste precies in dat plaatje. Haar vriendinnen zouden haar voor gek verklaren, maar de knappe blondine kreeg al een nat kutje bij de gedachte dat hij haar stevig zou neuken. Ze pakte zijn hand vast en legde die op haar borsten en ze voelde door Harry zijn broek heen dat hij een grote pik had, die snel stijf werd.

 

Ze zoenden als een net verliefd stel en al snel lag haar t-shirt op de grond en had Harry zijn lippen op haar borsten gedrukt. Hij zoog aan haar tepels en ze voelde de tintelingen door haar lijf gaan. Marjolein moest moeite doen om zich los te trekken, maar ze wilde meer en snel ook. De mooie blondine moest en zou zijn pik in haar mond hebben, want ze was verzot op pijpen en het leek haar dat Harry aan een goede pijpbeurt toe was.

Ze pijpt hem en slikt zijn zaad door

 

Hij trok snel zijn kleren uit en Marjolein, die nu ook naakt was, ging op haar knieën voor hem zitten en begon hem geil te pijpen. De accountant had nooit verwacht dat een knappe jonge vrouw van in de twintig ooit nog eens aan zijn pik zou zuigen, maar zijn natte droom kwam gewoon uit en niet zo’n klein beetje ook. De mooie Marjolein kon goddelijk pijpen en hij hoopte dat dit niet de laatste keer zou zijn dat zijn pik in haar mond zou zitten.

 

Als het aan Marjolein lag zou dit zeker niet de laatste keer zijn en ook niet de laatste keer dat ze zijn zaad zou gaan slikken. Ze zat even in dubio of ze zich zou laten neuken of dat ze hem net zo lang zou pijpen totdat hij haar mond vol zou spuiten. Ze besloot voor de tweede optie te gaan omdat ze dolgraag zijn zaad wilde proeven. Harry was opgewonden genoeg om nog een keer een stijve te krijgen, dan konden ze de rest van de middag aan het neuken en andere sexuele heerlijkheden besteden.

 

Ze gooide al haar pijpkennis in de strijd en dat had effect. Na een minuut of zeven pakte de accountant haar hoofd vast en begon hard te kreunen en hij wilde zijn pik uit haar mond trekken omdat hij klaar ging komen. Dat had Marjolein allang aangevoeld en ze sloot haar lippen nog steviger om zijn eikel en deed haar armen om zijn kont heen. Ze drukte hem naar voren en na een paar keer met haar hoofd heen en weer te zijn gegaan, voelde ze de eerste stralen sperma tegen haar keel aan. Ze begon gelijk te slikken en duwde hem helemaal naar voren, zodat zijn pik tot aan zijn ballen in haar mond zat.

 

Hij schokte nog een paar keer en Marjolein bleef keurig alles wat uit zijn pik kwam opzuigen. Vervolgens likte ze zachtjes zijn pik schoon en liet hem toen pas uit haar mond glijden. Ze keek hem met een grote glimlach aan en stond vervolgens op en gaf hem een zoen op zijn mond.

 

“Dat was de eerste ronde”, zei ze met een geil stemmetje, “ik hoop dat je een geile jonge vrouw aankan, want ik ben nog lang niet met je klaar.”

 

“Hou je er wel een beetje rekening mee dat ik al wat ouder ben”, zei Harry, “dus het duurt ietsje langer voordat hij weer stijf is.”

 

“Ik heb de tijd, als jij die ook hebt”, zei Marjolein die op de bank was gaan zitten. Harry kwam naast haar zitten en ging met zijn hand naar haar kutje toe en begon zachtjes haar clitoris te masseren.

 

“Ik heb tijd genoeg”, zei Harry terwijl hij naar het mooie lichaam van Marjolein keek en bedacht wat een mazzel hij had dat zo’n mooie jonge vrouw sex met hem wilde hebben. “Vanaf vandaag ben ik met pensioen, dus ik heb alle tijd van de wereld.”

Beffen en klaarkomen

 

Hij begon haar clitoris ietsjes sneller te bewerken en dat had zijn uitwerking. Marjolein begon zachtjes te kreunen en het liefst wilde ze gebeft worden. Harry leek haar gedachten te kunnen lezen, want hij was nu degene die op zijn knieën voor haar ging zitten. Ze deed haar benen wijd en kreunde hard toen ze de tong van de accountant op haar kutje voelde. Dit is waarom ze geilt op oudere mannen. Die zijn ervaren, nemen de tijd voor een vrouw en zijn niet alleen bezig met hun eigen orgasme.

 

Ze kwam voor de eerste keer klaar toen Harry een paar vingers in haar kutje stak tijdens het beffen en de tweede keer toen hij zijn grote stijve pik in haar kutje stootte. Dat was het begin van een weekend vol sex, die nog een onverwachte wending had voor haar bedrijf. Harry had haar verteld wat de mogelijkheden waren en dat hij voor de helft eigenaar wilde worden. Marjolein had verteld dat haar bedrijf zich voornamelijk met sex bezighield en dat het niets zou zijn voor een keurige accountant.

De volgende stap, webcamsex

 

“Ik ben met pensioen weet je nog wel”, zei Harry lachend, “ik hoef me niet meer druk te maken over klanten, behalve nieuwe klanten voor het bedrijf.”

 

Hij stopte even en keek Marjolein aan, die even niet wist hoe ze het had.

 

“Ik heb een webcam klaarstaan, wat denk je ervan als we de volgende ronde opnemen en dat op je site neerzetten. Volgens mij zijn er genoeg klanten te vinden die willen zien hoe een knappe jonge vrouw door een gepensioneerde accountant geneukt wordt.”

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *